maandag 27 oktober 2008

Veiligheid wereldwijd

Afgelopen zaterdag, 25 oktober was er een vrouwen debat PvdA Haaglanden. "Thuis en Buitenshuis: Veiligheid wereldwijd." Workshops werden gegeven door onder andere Hedy d'Ancona (voormalig minister van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur), Else Marie van den Eerenbeemt (familietherapeut), Justine Pardoen (hoofdredacteur van Ouders Online).
Tot slot was er een speech van Sylvia Borren, co-voorzitter van de Worldconnectors en de Global Call for Action against Poverty. Sylvia strijdt tegen armoede. Omdat het onverteerbaar is als een moeder moeten kiezen welk kind zij het schaarse voedsel geeft, het vervolgens aan het sterkste kind geeft, omdat de zwakkere kinderen waarschijnlijk toch zullen overlijden.
Ik gaf haar mijn visitekaartje van de website het Kleischip, omdat ik graag voor haar een kinderlied hierover zou willen schrijven. Zij gaf mij haar website door van de uitvoering van het povertyrequiem, waarvoor zij de teksten heeft geschreven. Een requim dat door een koor van 20 tot 400 mensen uitgevoerd kan worden. Kijk voor meer informatie op: www.povertyrequiem.org

Geen opmerkingen:

Een reactie posten